
SELSKÝ JOGURT, VIŠEŇ S VANILKOU
Selský jogurt vyráběný tradičním způsobem zrání mléka v obalu s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Díky 55% zastoupení kusového ovoce se výrazná chuť višní propíše do každé lžičky. Vanilka zase zjemňuje celkově výraznou chuť nakyslého ovoce i jogurtu.
Výživové údaje na 100g výrobku
Energie kJ | 379 |
Energie kcal | 90 |
Tuky | 3,2 g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 2,2 g |
Sacharidy | 12 g |
z toho cukry | 12 g |
Bílkoviny | 2,9 g |
Sůl | 0,10 g |
Složení produktu
mléko, ovocná složka 18 % (višně 55 %, cukr, stabilizátor: pektiny, extrakt vanilky 0,6 %, citrónová šťáva), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g.