SELSKÝ JOGURT, BRUSINKA A HRUŠKA

SELSKÝ JOGURT, BRUSINKA A HRUŠKA

Jeden kelímek, jeden jogurt, dva druhy ovoce. To je vše, co dělá skvělý jogurt. Selský jogurt vyrábíme tradičním způsobem zrání mléka v obalu s přídavkem zdraví prospěšných bakterií Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus. Jemnost hrušky doplňuje výraznější brusinka. Obě dvě ingredience jsou čistě přírodního původu s 55% podílem kousků hrušek a brusinek.

Výživové údaje na 100g výrobku

Energie kJ 376
Energie kcal 89
Tuky 3,2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2 g
Sacharidy 12 g
z toho cukry 12 g
Bílkoviny 2,9 g
Sůl 0,10 g

Složení produktu

mléko, ovocná složka 18 % (cukr, brusinky 35 %, hrušky 20 %, stabilizátor: pektiny, šťáva z černé mrkve, citrónová šťáva), mléčná bílkovina, jogurtová kultura, kultura Bifidobacterium a Lactobacillus acidophilus (106/g). Obsah tuku nejméně 3,0 %. Spotřebujte do data uvedeného na víčku (S). Po otevření urychleně spotřebujte. Skladujte při teplotě (4-8) °C. Varianty balení produktu: 200 g.

Často kladené dotazy

Další příchutě